Nokia Lumia 920 – in action

Butonez (ma rog, pipai) de vreo saptamana smartphone-ul Nokia Lumia 920, varful de gama cu Windows Phone al finlandezilor. Cum imi sta in obicei, la astfel de smartphone-uri testez in draci functiile foto-video.

Cum astazi am avut parte de o zi superba de primavara, cu soare stralucitor si un cer albastru cu cativa norisori, l-am pus la treaba. Da, pe langa Canon si Nikon, am mai facut poze si cu smartphone-ul. ­čśÇ

Rezultatele? Pot spune ca sunt chiar foarte multumit de cum se comporta. La soare, imaginile sunt clare, cu o coloristica vibranta, chiar puternic saturata. Imi plac foarte tare cum arata desi au o tenta usor nenaturala. Pe de alta parte, nu tin minte sa fi facut poze atat de reusite cu alt smartphone.

Va puteti convinge singuri, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Nokia Lumia 920 – in action

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *