Weekendul Nikonistilor, foto, partea a 3-a (inca 87 de fotografii)

Daca aveti chef sa iesiti la o plimbare in oras si nu stiti unde, va dau o idee – la Weekendul Nikonistilor, eveniment care se desfasoara si astazi la Hotelul Pullman din Bucuresti. Puteti testa acolo toata gama de aparate foto si lentile Nikon, plus optica sportiva. De asemenea, veti putea asista la workshop-uri de fotografie sau urmari demonstratii live de biking extrem, gimnastica la cal cu manere sau arte martiale.

Inca 87 de poze pe care le-am surprins ieri, o galerie aici, restul pe urmatoarea pagina.  Am tras destul de multe poze, Nikon-ul D5100 a facut cat de cat fata, dar mi-am dat seama ca sunt limitat in utilizare, parca as fi simtit nevoia unui aparat mai puternic si a unor lentile mai de calitate. Nu-i nimic, ma fac eu mare vreodata si imi iau un aparat mai serios. Pe de alta parte, majoritatea celor prezenti acolo aveau aparate mult mai avansate decat al meu, adevarati pasionati de fotografie si multi profesionisti.

Am mai observat ceva – calitatea oamenilor care venisera acolo, se pare ca fotografii si pasionatii de fotografie stiu ce este bunul simt si respectul fata de aproape. M-am simtit bine intre ei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Weekendul Nikonistilor, foto, partea a 3-a (inca 87 de fotografii)

  • March 24, 2013 at 8:20 pm
    Permalink

    a iesit fum din aparatul ala? 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *