Concurs ING! Puteti castiga un Xbox!

Update! Concursul s-a incheiat, nu mai este valabil.

Dragii mei, la invitatia lui Radu am acceptat sa fac parte din echipa lui intr-un concurs organizat de catre cei de la ING. Alaturi de noi se afla si airlinestravel.ro. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a castiga.

Concursul este un fel de “treasure hunt”, nu foarte complicat de altfel: va trebui sa fotografiati personajele din statiile de RATB colantate cu ING si sa publicati fotografia respectiva pe contul vostru de Facebook, urmand sa lasati un comentariu aici pe blog. Lista statiilor poate fi gasita aici. Fotografiile trebuie sa fie clare pentru a putea recunoaste personajul desenat.

Ce puteti castiga: cititorul care imi arata cele mai multe fotografii primeste un kit complet de calatorie pe liniile aeriene ING (umbrela, rucsac, cana, perna si patura de avion).

Eu plusez cu inca un super-premiu: in cazul in care echipa mea va castiga, un Xbox 360 va fi oferit prin tragere la sorti unuia dintre participantii care au postat o fotografie sau mai multe la mine pe blog.

Noi luptam pentru premiu impotriva echipelor urmatoare:

Va fi declarata castigatoare echipa care prezinta prima fotografii trimise de cititori cu toate cele 20 de personaje din cele 60 de statii de autobuz branduite de ING. (acestea sunt marcate pe harta https://zboruldeamsterdam.ro, disponibila si de pe telefonul mobil).

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

8 thoughts on “Concurs ING! Puteti castiga un Xbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *