Doua noi si utile accesorii pentru iPad si iPad mini, de la Logitech


 
Logitech anunta inca doua noi gadget-uri pentru iPad si iPad Mini –  Logitech Keyboard Folio si Logitech Keyboard Folio Mini, perfecte pentru cei care prefera o tastatura fizica la redactarea textelor, mesajelor sau la editarea documentelor. Se stie ca tactilul nu este cea mai rapida sau confortabila metoda de redactare, asa ca un astfel de gadget poate fi de mare ajutor la nevoie, nu putini fiind aceia pe care i-am vazut utilizand astfel de solutii.

Gadget-urile Logitech imbraca tableta intocmai ca o coperta, cu rol de protectie, tastatura bluetooth fiind atasata de ea. Pentru ca prinderea sa fie ferma si sigura au un dispozitiv de inchidere magnetic.  De asemenea, permit asezarea tabletei intr-o pozitie de lucru confortabila pe birou, in stil laptop.

Nu uitam de functionalitatea On/Off care porneste tableta atunci cand o deschidem sau o opreste cand o inchidem. Normal, sunt disponibile intr-o varietate de culori.

Logitech Keyboard Folio va fi disponibila din aprilie 2013 la un pret recomandat de 100 Euro iar Logitech Keyboard Folio mini va fi disponibila in Europa din mai 2013, la un pret recomandat de 80 Euro.

Sincer sa fiu, as vrea asa ceva pentru o tableta cu Windows, gen Asus Vivotab Smart.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *