Cosplay, Comic Con 2013, Bucuresti

Cosplay = combinatia termenilor “costume” si “play”.

Pe langa vedetele internationale de film de la festivalul Comic Con din Bucuresti, la fel de apreciati erau si tinerii costumati in diverse personaje din jocuri, benzi animate sau filme. Si nu erau numai tineri, am vazut si persoane trecute de prima tinerete costumate in personajele favorite. Pasiunea nu are varsta as putea spune. Nu putini erau cei care doreau sa se fotografieze cu ei, pentru a pastra o amintire frumoasa de la Comic Con.

Am mai trecut si astazi pe acolo, tema mea fiind sa surprind cat mai multe “cosplay”-uri. Si nu am fost dezamagit, am avut ce fotografia, chiar daca am ratat la mustata finala de profil.

Cateva galerii cu fotografii, realizate ieri si astazi, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Cosplay, Comic Con 2013, Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *