4G acum si pe smartphone-uri, la Orange

Dupa ce a fost disponibil numai pe laptopuri si tablete, acum serviciul 4G de la Orange Romania este functional si pe smartphone-uri. Vitezele 4G in reteaua Orange pot ajunge pana la 75 Mbps pentru download si 37.5 Mbps pentru upload.

Momentan, terminalele compatibile cu tehnologia 4G din oferta Orange sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z. Acestea sunt disponibile cu serviciul 4G si la preturi promotionale impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49. De exemplus, la abonamentul Pantera 39 preturile sunt: Sony Xperia Z la 259 de euro (TVA inclus), LG Optimus G la 189 de euro (TVA inclus) si Nokia Lumia 920 la 249 de euro (TVA inclus).

Bineinteles, momentan serviciul 4G al Orange nu poate fi accesat de oriunde din tara, ci doar din anumite zone. Acestea sunt: centrul si nordul Bucurestiului, zona metropolitana din nordul capitalei, statiunile de pe Valea Prahovei, zona Bran-Moieciu si Poiana Brasov. In aceste zone, vitezele 4G pot ajunge pana la 75 Mbps pentru download si 37.5 Mbps pentru upload, in functie de incarcarea retelei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “4G acum si pe smartphone-uri, la Orange

  • April 4, 2013 at 7:41 am
    Permalink

    Momentan mi se pare nejustificat 4G-ul pe smartphone-uri. La ce am avea nevoie de aceste viteze de download? Nu cred ca sunt multi care se uita la video pe ecrane atat de mici, plus ca traficul este unul limitat. Te-ai uitat doua ore la un film si s-a dus traficul pe toata luna.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *