Samsung Galaxy S4 – reclamele

Inca suntem in asteptarea lui S4, un super smartphone care va sosi in Romania spre sfarsitul acestei luni.  Au si aparut preturile de comercializare la Orange. Intre timp, pe afara au inceput sa apara reclamele prin care ii sunt demonstrate cele mai importante functii.

In primul videoclip ne este prezentata functia “Sound Shot” care, in momentul in care este realizata o fotografie, inregistreaza si sunetul ambiental pentru cateva secunde.
 

 
In cel de-al doilea videoclip este prezentata functia “Group Play” care permite utilizatorilor de GALAXY S 4 sa redea melodii prin intermediul unei conexiuni wireless pe alte terminale S4. Bineinteles, impreuna vor forma un sistem audio cu mai multe speakere pentru ca melodia redata sa se auda mai tare.
 

 
In urmatorul este descrisa functia “S Translater” care face ceea ce ne asteptam sa faca: traduce dintr-o limba de circulatie internationala intr-o alta, tot de circulatie internationala. Din cate stiam, momentam ofera suport doar pentru 8 limbi.
 

 
In ultimul videoclip sunt descrise cele mai importante caracteristici ale smartphone-ului.
 

 
Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *