Phablet-urile Galaxy Mega vor fi in Europa de luna viitoare

Astazi este cu siguranta ziua anunturilor Samsung.  Dupa ce am vazut noua camera NX300 in Romania, se pare ca vom vedea cat de curand si noile phablet-uri Mega, cu ecrane de 5.8 si 6.3 inchi. Din cate am aflat, acestea vor fi disponibile in Europa de luna viitoare.

Modelul de 6.3 inchi are o rezolutie 720p, un procesor dual-core la 1.7GHz, Android 4.2 si o camera de 8 megapixeli, LTE, 1.5GB memorie RAM, 8 sau 16GB capacitate de stocare interna, suport microSDHC de pana la 64GB, acumulator de 3200mAh.

Galaxy Mega 5.8 are o rezolutie qHD (960 x 540 pixeli), un procesor dual-core la 1.4GHz, camera de 8 megapixeli, 1.5GB memorie RAM, stocare interna de 8GB, fara LTE.

Modelul de 6.3 inchi are o grosime de 8mm si cantareste 199 grame. Cel de 5.8 inchi este un pic mai gros (9mm) dar mai usor (182 grame).

Ambele au port infrarosu pentru a prelua sarcinile telecomenzilor din living si dispun de functii de noua generatie gen AirView sau Pop-up Play.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *