Motor! Ba nu, Motoare! (foto)

De departe cea mai aglomerata hala de la expozitia de astazi era cea dedicata bolizilor pe doua roti. Cele doua hale dedicate bicicletelor nu aveau acelasi aflux de vizitatori ca aici, cel putin asa mi s-a parut mie. Rideri din toata tara au venit sa vada nouatile in materie dar si sa cumpere imbracaminte dedicata sau accesorii. Am remarcat ca spatiile comerciale ale magazinelor specializate erau cele mai populate. Motociclistii treceau pe acolo si probau haine, casti dar si incaltaminte, nu putini fiind cei care isi dadeau si ultimul banut pentru accesoriul preferat.

Si aici erau prezente cele mai importante marci de profil. Mi-am clatit ochii cu motoare BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Triumph, Ducati dar si Harley-Davidson. Recunosc ca mai tare mi-au placut buggy-urile si ATV-urile celor de la Arctic Cat si de la Maverick. 9000 de Euro un buggy adevarat.

Mai bine va las sa va clatiti si voi ochisorii cu frumoasele pe doua sau patru roti care mi-au iesit in cale acolo. Next page please…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Motor! Ba nu, Motoare! (foto)

  • April 15, 2013 at 2:45 pm
    Permalink

    mai multe pitzi nu puteai sa pozezi si matale? doar doua?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *