Pe covorul rosu – la On Air Music Awards! (cateva fotografii)

Asta seara am participat la prima parte a evenimentului On Air Music Awards, desfasurat la Teatrul National Bucuresti. Stiu,cam prea monden pentru stilul meu, dar nu am putut refuza invitatia celor de Asus Romania, sponsori ai evenimentului.

Dar nu regret deloc ca am fost acolo, am avut parte de o experienta pe care nu am mai trait-o pana acum. Am stat langa grupul de fotografi care asteptau vedetele autohtone sa paseasca pe covorul rosu. In paranteza fiind spus, ajuns acasa cam inghetat, am realizat inca o data ca meseria asta de fotograf nu este deloc una usoara. Ca sa nu mai spun ca l-am vazut in actiune pe unul dintre fotografii cu state vechi, pe care cam toate vedetele il cunosteau; despre Fane Jeg este vorba, de care auzisem multe dar pe care nu l-am vazut niciodata la treaba pana acum.

Gazda invitatilor de pe covorul rosu era cunoscuta Dj Wanda. Sincer sa fiu, nu i-am recunoscut pe toti tinerii artisti care mi-au trecut prin fata ochilor si a obiectivului. Dar nu am putut sa nu-i remarc pe Nicu Alifantis, Zoe Alecu, HiQ, Maria, Corina, Andreea Marin, Iulia Vantur, Virgil Iantu, Elena Gheorghe, Anna Lesko, Gabriel Cotabita…

Prezenta mea acolo nu a fost tocmai dezinteresata. Trebuia sa pun la treaba cumva o camera pe care o utilizez zilele astea – Nikon Coolpix A, prima compacta in format DX a japonezilor. Si, din cate am vazut, mititica a facut o treaba excelenta. Prima parte a fotografiilor de acolo au fost realizate cu ajutorul ei (pana la nr 37, restul cu D5100).

O prima galerie din ce am surprins eu, mai jos. Revin si cu altele.

Inca doua galerii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Pe covorul rosu – la On Air Music Awards! (cateva fotografii)

 • April 17, 2013 at 12:58 pm
  Permalink

  Mișto pozele, aparatul face treaba bună.
  Se vede si diferenta dintre cele doua aparate. Primele poze parca au culori mai vii.

  Reply
  • April 17, 2013 at 1:10 pm
   Permalink

   era setat pe vivid… 😀 si al doilea am folosit si blit-ul…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *