Balul Batranelor Doamne (in cateva fotografii)

Am fost harnicut astazi, m-am trezit devreme si am fost sa o incalt de vara pe roscata. Dupa care, m-am oprit un pic in Parcul Carol pentru a putea admira balul celor peste 100 de masini retro, unele dintre ele niste batranele venerabile care in curand vor serba centenarul.

Din cate am inteles, chiar in Parcul Carol s-a desfasurat acum 75 de ani primul Salon Automobil al Romaniei. Majoritatea masinilor de epoca nu-si aratau deloc varsta, fiind ingrijite foarte bine de proprietari. Si cred ca nu este deloc ieftina ocupatia asta.

Destula lume prezenta, de la copii si pana la varstnici, toti se plimbau si admirau frumoasele masini. Chiar si televiziunile erau acolo, unii dintre prezentatori fiind imbracati in costume de epoca.

Am avut cu mine noua camera mirrorless Samsung NX300 cu ajutorul careia am surprins cateva imagini. Pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Balul Batranelor Doamne (in cateva fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *