16-17 Mai, Mobile Conference

Smartphone-urile si tabletele au un rol tot mai important in viata noastra iar tehnologiile mobile avanseaza tot mai mult pe zi ce trece. Gadgeturile mobile au devenit componente importante ale universului nostru si le utilizam atat pentru activitatile de business cat si pentru cele dedicate divertismentului personal. Acelasi lucru este valabil si pentru o tara mai saraca ca a noastra, unde numarul de smartphone-uri este in continua crestere, acestea inlocuind ireversibil celularele clasice.

Asa ca, evenimentele dedicate platformelor mobile pot fi extrem de utile atat celor care activeaza deja in acest business dar mai ales celor care vor sa faca primul pas si vor sa afle cat mai multe informatii despre tendintele in domeniu. Pe 16-17 Mai se desfasoara Mobile Conference la Bucuresti, conferinta dedicata in special marketerilor si dezvoltatorilor de aplicatii pe platforme mobile.

In cele doua zile evenimentul va fi structurat in patru module: o conferinta de mobile marketing, program de workshop avansat, o intalnire a dezvoltatorilor de aplicatii mobile si o competitie a celor mai bune aplicatii, campanii si mobisite-uri create pe plan local.

Despre fiecare modul in parte, mai jos:

Mobile Marketing Forum (16 mai) se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile si aduce in prim plan notiuni complexe de mobile marketing, studii de caz si cele mai bune practici si strategii de integrare a mobile advertising-ului in campanii de comunicare complexe. Va fi prezentat in exclusivitate un studiu dedicat marketingului mobil, realizat de compania Unlock Research.

Invitat special in cadrul conferintei este Samuel Portugal , CCO la YDigital Media, una dintre cele mai bune agentii digitale internationale, ce se concentreaza pe serviciile de mobile marketing si advertising.

Mobile Marketing Training (17 mai) va cuprinde patru sesiuni de workshop-uri avansate sustinute de trainerul britanic, Rob Thurner, fondator al platformei Mobile Training Academy, in care participantii vor avea ocazia sa afle strategii eficiente ale platformelelor mobile.

Mobile Apps Meetup (16 mai) include doua sesiuni de seminarii ce isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii mobile dar si pe cei aflati la inceput de drum in acest domeniu. Se va dezbate, dialoga si vor fi prezentate studii de cazdespre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local.

Inscrierea la Mobile Apps Meetup este gratuita.

Mobile Awards (16 mai) in cadrul careia vor fi premiate cele mai inovative, creative si apreciate campanii si aplicatii mobile. Cele 13 categorii anuntate sunt: Marketing (Cea mai buna campanie prin SMS; Cea mai buna campanie de marketing mobil; Cel mai bun mobi site de companie / brand; Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes) ), Aplicatii (Utilities (ghiduri, instrumente); Payment (plati utilitati, aplicatiile bancilor, operatorilor telecom etc); Entertainment; Publishing; Others), Premii speciale (Windows Phone;  Best Taxi Application; Best Tablet Application).

Inscrierea la Mobile Awards se incheie maine, 22 Aprilie.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *