E-Boda Supreme XL400QC, tableta quad-core cu ecran IPS de 10 inchi

E-Boda au lansat astazi prima tableta “romaneasca” de 10.1 inci cu procesor Quad Core. Se numeste E-Boda Supreme XL400QC, este echipata cu sistemul de operare Android 4.1.1, cu un procesor ATM7029 cu patru nuclee tactat la 1.2GHz, 1 GB memorie RAM, stocare interna de 16GB, ecran IPS cu o rezolutie de 1280×800 pixeli si o camera principala de doar 3 Mpix. Cu un adaptor si modem USB se poate utiliza si transferul de date 3G. Modelul este disponibil in magazinele specializate la un pret de 1000 lei.

Din punct de vedere al design-ului pot spune ca nu arata rau deloc, la o prima vedere am apreciat calitatea materialelor utilizate si a constructiei. Si la partea de conectica sta binisor, ara port mini-HDMI, slot micro SDHC si port miniUSB. In schimb, in lumina ambientala de la locul desfasurarii evenimentului, mi s-a parut ca ecranul nu este destul de luminos, nu cred ca ar fi prea vizibil in lumina puternica de afara.

Are o configuratie care promite un comportament foarte bun in toate aplicatiile mobile de Android, fie ca sunt de informare, corespondenta, socializare sau chiar divertisment multimedia full HD. Si, la pretul de comercializare de doar 1000 de Lei, s-ar putea sa atraga atentia unui public destul de numeros.

Cateva imagini, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *