Monitor de Gaming de la AOC

AOC prezinta noul monitor g2460Pqu creat in special pentru amatorii de jocuri virtuale. Chiar a fost realizat de AOC impreuna cu MMD si expertii in Esports de la Infused Interactive.

Acesta are o diagonala de 24 inchi (61 cm) cu rezolutie full HD, o rata de refresh de 120 Hz si un timp de raspuns de numai 1 milisecunda, plus hub USB cu 4 porturi (dintre care unul include functie fast charge), difuzoare integrate si iesire audio pentru casti. De asemenea, ecranul este pivotant si poate fi ajustat pe inaltime cu 130mm. Alte specificatii: luminozitate 350 cd/m², contrast dinamic 20.000.000:1, unghiuri de vizualizare 170°/160°.

Pentru un plus de confort in utilizare este echipat cu functiile i-Menu, ce permite ajustarea facila a setarilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului, si Screen+, care imparte ecranul in 4 sectiuni independente.

Monitorul AOC G2460Pqu va fi disponibil in Romania de la finalul lunii mai la un pret de 1599 lei. Mai multe detalii tehnice pe site-ul oficial.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *