Sony HX50, compacta cu zoom 30x

Sony anunta o noua compacta cu o fisa tehnica impresionanta, HX50. Aceasta are senzor Exmor R CMOS de 20.4 Mpix, lentile cu zoom optic 30x si diafragma f/3.5-5.6, plaja ISO intre 80 si 12800, ecran LCD de 3inchi, conexiune Wi-Fi, capacitate de inregistrare video la rezolutii full HD. Pe de alta parte, imi place si cum arata, are un design premium.

Dupa cum ma asteptam, utilizatorii au la dispozitie o multime de fitre creative: 9 efecte de imagine diferite (HDR Painting, Richtone Monochrome, Miniature, Toy Camera, Pop Colour, Partial Colour, Soft High-key, Watercolour, Illustration), inca trei pentru modul Intelligent Sweep Panorama (Colour, Partial Colour, Soft High-key) si inca patru efecte la filmare (Toy Camera, Pop Colour, Partial Colour, Soft High-key). Sa te tot joci cu ea!

Va fi disponibila din luna mai.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *