84 inchi si UltraHD de la LG (in Romania)

LG Electronics anunta pe piata noastra super-televizorul Ultra HD de 84 de inchi (214cm), 84LM960. Este al doilea televizor cu rezolutie Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) disponibil in Romania, dupa cel de la Sony. Se pare ca in curand va urma si un model Samsung. Tineti-va bine – pretul este de 90.000 Lei! Poate fi gasit la Domo si eMAG.ro.

Televizorul LG Ultra HD  incorporeaza tehnologia Triple XD Engine de procesare a imaginii care promite o experienta vizuala de calitate. De asemenea, are functie de scalare a imaginilor FULL HD la rezolutie 4K, pentru ca nu avem momentan continut la aceasta rezolutie.

Bineinteles ca este 3D si ca poate fi comandat prin intermediul telecomenzii LG Magic Motion care permite utilizatorilor sa navigheze intuitiv prin interfata ecranului smart. Dar asta nu este tot, noua gama Smart TV LG avand capacitatea recunoasterii vocale prin intermediul functiei Voice Mate.

Dupa cum ne asteptam, modelul LG vine si cu un sistem audio de calitate, de tip 2.2 si cu o putere de 50W.

Ecosistemul Smart al celor de la LG include acum aproximativ 1.400 de aplicatii si acces la o colectie din ce in ce mai mare de servicii de continut premium, cum ar fi 3D World si Game World.

Alte functii interesante ale televizorului LG:

– SmartShare – ofera utilizatorilor posibilitatea de a transmite continut de la dispozitivele smart – telefoane sau tablete – catre televizorul LG Smart prin intermediul diverselor metode de conectare disponibile : MHL, WiDi si Miracast;

– Tag On – functie care se foloseste de tehnologia NFC pentru conectarea cu alte dispozitive;

– LG Cloud – permite utilizatorilor sa incarce si sa acceseze materiale multimedia de oriunde, prin intermediul internetului, si de pe orice device care are acces la această functie.

La fel de interesante sunt si aplicatiile localizate pentru Romania, disponibile pe toate televizoarele Smart LG din 2013:

– Cinemagia – prezinta programul tuturor cinematografelor din Romania, trailere si informatii legate de orele de rulare ale filmelor.

– Filmbox – serviciu disponibil pe baza de abonament care ofera acces la mai multe canale si la o colectie de filme.

– Voyo – serviciu online de divertisment ce apartine ProTV. Acesta ofera peste 3000 de ore de filme, seriale, show-uri si sport in direct.

– HBO GO – ofera acces 24 de ore din 24 la peste 1000 de ore de continut video, actualizat saptamanal.

Sper sa revin cu detalii, dupa ce il voi vedea… diseara.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *