UltraHD de 84 inchi la LG, prezentat oficial in Romania

In seara asta am vazut si monstrul de 84 de inchi cu rezolutie Ultra HD al celor de la LG, un televizor disponibil in Romania la un pret de aproximativ 21000 de Euro (90.000 Lei). Din cate am inteles, exista deja doua precomenzi pentru el, una din Tg. Mures si alta din Timisoara. In pret este inclusa instalarea, plus o garantie extinsa de 5 ani.

In primul rand ca mi-a placut foarte tare cum se vede. Imagini clare si cu o coloristica vibranta, unghiuri largi de vizualizare, fericiti cei care isi vor permite asa ceva. Cum nu exista continut UHD in acest moment, si nici nu va fi cel putin vreun an de acum incolo, poate chiar doi, televizorul LG poate scala fara probleme imaginile Full HD la rezolutie 4K, chiar si in format 3D.

Bineinteles ca incorporeaza functii Smart TV, interfata fiind controlata prin intermediul telecomenzii Magic Remote. In mare interfata este aceeasi de anul trecut, cu niste pictograme schimbate si tranzitii animate. Interesant mi se pare serviciul video-on-demand HBO GO la care m-as abona imediat ce mi-as cumpara un astfel de televizor. Ipotetic vorbind…

Alte cateva imagini de la fata locului, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *