Galaxy Tab 3 – Tableta de buget de 7 inchi (de la Samsung)

Tabletele de 7 inchi sunt la moda acum. Justificat am putea spune, in primul rand pentru ca ofera dimensiuni destul de portabile alaturi de un ecran tocmai bun pentru o vizualizare confortabila. In plus, acestea au un raport performante/pret destul de multumitor pentru anumite categorii de utilizatori. Samsung, unul dintre primii producatori ai unor astfel de tablete cu ecran de 7 inchi, anunta modelul Galaxy Tab 3 7.0 ce va fi pe piata de luna viitoare.

Specificatiile sunt urmatoarele: ecran de 7 inchi  cu o rezolutie de doar 1024 x 600 pixeli, procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, 1GB memorie RAM, stocare interna de 8 sau 16GB, camera de 3 Mpix, Android 4.1. Dupa cum am spus, specificatii la un nivel mediu, insa destul de ok pentru asigurarea unei experiente satisfacatoare, chiar si la redarea unor fisiere video full HD. In schimb, parca as fi vrut o rezolutie mai buna a ecranului, ar fi facut mai confortabila vizualizarea paginilor web. Va exista si un model 3G care va permite efectuarea de convorbiri telefonice.

Galaxy Tab 3 are o grosime de numai 9.9mm si o greutate de 302 grame (modelul Wi-Fi). Nu am aflat inca pretul dar voi reveni.

Mai multe detalii aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *