NX2000 – noua camera mirrorless de la Samsung

Samsung anunta inca o camera mirrorless, NX2000. Aceasta are un senzor CMOS de 20.3 Megapixeli, ecran LCD tactil de 3.7 inchi, plaja ISO pana in 25600, capacitate de fotografiere in rafala de 8fps si de filmare full HD.

Este o camera smart, avand conectivitate Wi-Fi si NFC, astfel ca transferul fotografiilor pe internet sau pe alte dispozitive compatibile se poate face intr-un mod foarte simplu, fara fire. Din cate observ, controlul ei se face in special prin intermediul ecranului tactil, fiind in acest fel o camera dedicata celor care prefera modurile automate si efectele creative.

Bineinteles, vina la pachet cu suita software Adobe Lightroom. Va fi disponibila in mai multe culori, revin cu detalii legate de pret.

Sincer sa fiu, astept prima mirrorless cu Android de la Samsung, ce ziceti, vedem asa ceva la IFA Berlin in toamna?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “NX2000 – noua camera mirrorless de la Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *