Aspire P3 – tableta performanta de la Acer

Daca in materie de sisteme PC portabile anul trecut a apartinut in totalitate ultrabook-urilor, se pare ca in 2013 vor fi mai prezente tabletele cu Windows 8 sau ultrabook-urile convertibile (care se pot transforma intr-o tableta). Au aparut deja cateva astfel de echipamente cu Intel Atom (de la Asus sau HP) dar mai degraba le astept pe cele cu o configuratie tipica ultrabook si procesoare mai puternice, Intel Core i3, i5 sau chiar i7, pentru ca acestea pot asigura puterea de procesare necesara in mediile corporate, din punctul meu de vedere.

Iata ca, inca un astfel de exemplar isi face aparitia. Vine de la Acer si se cheama Aspire P3. Va readuc aminte ca am mai vazut de curand o astfel de tableta de la Acer, Iconia W710. Modelul P3 are un ecran de 11.6 inchi, procesoare Ivy Bridge Core i3 sau i5, camera de 5 Mpix, stocare pe SSD-uri de 60 sau 120GB, USB 3.0, autonomie de pana in 6 ore si o grosime de 19.6mm. Tableta singura cantareste 790 grame si are o grosime de numai 9.95mm.

Imi place foarte tare husa de protectie cu tastatura incorporata. Unei tablete cu Windows 8 nu ar trebui sa-i lipseasca asa ceva, este accesoriul absolut necesar productivitatii.

Avem si o reclama misto, facuta cu Tiesto.
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *