Aspire R7 – interesant laptop convertibil, tot de la Acer

Foarte tare noul laptop convertibil de la Acer. Pe langa designul premium, mi se pare foarte interesant sistemul “Ezel” prin intermediul caruia se transforma in tableta, plus ca ofera si optiunea pozitionarii ecranului catre persoana cu care purtam o discutie. Un sistem pe care nu l-am mai vazut pana acum pe un laptop si care este destul de rezistent, dupa cum am aflat din reactiile celor care l-au vazut in America.
 
Puteti vedea cum functioneaza in videoclipul oficial de mai jos.

Specificatiile ar fi urmatoarele: ecran IPS de 15.6 inchi cu rezolutie full HD, procesoare ULV Intel Core i5 sau i7, pana la 12GB memorie RAM, stocare pe un hdd-uri de 500GB/1TB sau pe un SSD de 256GB. Desigur, nu este vreun mititel – desi are o configuratie tipica ultrabook, R7 cantareste 2.4Kg. Parca as fi vrut si o placa grafica mai puternica daca tot este atat de masiv. Din cate am inteles, vor exista si modele cu o placa grafica Nvidia GeForce GT 750M!

In America, o configuratie cu i5, stocare pe un hdd de 500GB si 6GB memorie RAM va costa aproximativ 1000 USD. Sunt curios daca va ajuge si pe la noi.

Alte cateva imagini cu el, mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *