Accesoriile audio Turtle Beach, disponibile oficial in Romania

Accesoriile audio premium de gaming marca Turtle Beach se gasesc acum si la noi in tara prin intermediul celor de la SKIN. Gama de produse Turtle Beach ofera o selectie bogata de casti si accesorii audio pentru gameri care promit o calitate deosebita a sunetului in jocuri, mai ales in cele in care pozitionarea audio precisa si detectarea pana si a celor mai subtile semnale audio reprezinta avantaje indiscutabile.

Gama de produse Turtle Beach disponibila in acest moment in Romania este compusa din: 6 x casti de gaming EAR FORCE pentru Xbox 360, 7 x casti de gaming EAR FORCE pentru PS3, 2 x casti de gaming EAR FORCE pentru PC, 3 x casti de gaming EAR FORCE pentru Nintendo Wii U & 3DS, 2 x placi de sunet AUDIO ADVANTAGE pe USB si alte accesorii (stand pentru casti, adaptoare, cabluri si, nu in ultimul rand, un excelent procesor Dolby Surround Sound 2).

Mie imi plac foarte tare cum arata castile dar nu ma pot pronunta vis-a-vis de calitatea sunetului… pana nu le aud. Sper sa revin si cu detalii legate de preturi.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *