Ofer trei invitatii la Mobile Conference Romania

Joi, 16 Mai, se desfasoara evenimentul Mobile Conference Romania (http://mobileconference.ro) dedicat atat celor care vor sa isi optimizeze actiunile de marketing ale companiilor in care isi desfasoara activitatea cat si dezvoltatorilor de aplicatii mobile.

In calitate de partener media al evenimentului ofer 3 invitatii gratuite oamenilor din companii care vor sa fie la curent cu cel mai actual si mai dinamic mediu de marketing si development la ora actuala. Veti putea participa la toate cele trei conferinte – Mobile Marketing Forum, MobileApps Meetup si Mobile Awards.

Poti solicita o invitatie pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), mentionand la subiect
“Invitatie Imidoresc.ro”, alaturi de datele personale de contact si numele companiei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *