Nokia Lumia 925 – noul sexy-smartphone cu Windows Phone

Nokia tocmai ce au anuntat noul smartphone cu Windows Phone, Lumia 925. Mai subtire, mai sexy, acum cu o carcasa din aluminiu, sticla Gorilla Glass 2 si policarbonat care are o grosime de numai 8.5mm si o greutate de 139 grame. Arata bine, imi place, sper sa se comporte la fel de bine ca modelul Lumia 920 pe care l-am utilizat de curand. De asemenea, sper sa vina mai repede in Romania, sa nu mai asteptam juma’ de an.

Specificatiile sunt urmatoarele: ecran AMOLED de 4.5 inchi cu o rezolutie de 1280×768 pixeli, procesor dual-core la 1.5Ghz asistat de un Adreno 225, 1GB memorie RAM, stocare interna de 16/32GB, LTE. Utilizatorii vor beneficia si de un spatiu de 7GB in Skydrive.


Bineinteles, este prezentat ca un smartphone care se descurca foarte bine la partea foto, chiar si in conditii slabe de iluminare – are un senzor de 8.7 Mpix cu lentile Carl Zeiss, stabilizare optica OIS si tehnologie Pureview.

Calitatile foto in primul clip oficial, mai jos.

De asemenea, are la dispozitie si aplicatia Smart Camera cu cateva functii chiar misto, bazate pe fotografierea in rafala: Action Shot – care surprinde mai multe instante ale subiectului in aceeasi imagine, schimbarea expresiei fetei intr-un anumit cadru sau eliminarea obiectelor aflate in miscare. Cool, de-abia astept sa ma joc cu Lumia 925.

Si aceste principale functii ale Smart Camera sunt prezentate mai jos.
 

 

 

 
Da, nu au adus ecran full HD, nici procesor quad-core, schimbarile fiind mai ales pe partea de design si la cea foto.

Va fi disponibil din luna iunie, pretul fiind pe undeva pe la 470 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *