Job-uri la F64 Studio

Un anunt interesant pentru pasionatii de fotografie care isi doresc sa lucreze la cel mai mare magazin de acest gen din Romania si sud-estul Europei. F64 Studio va participa la targul de recrutare a fortei de munca eJobs care se va desfasura intre 17-18 mai la Romexpo, pavilionul central.

Au nevoie de oameni atat in pozitii entry-level cat si pentru departamentele de marketing, vanzari, call-center, service, contabilitate, achizitii, depozit, logistica sau IT. Mai multe detalii in comunicatul de presa de pe urmatoarea pagina.

In perioada 17-18 mai, F64 – cel mai mare retailer de echipamente foto-video din Romaniaparticipa la targul de recrutare a fortei de munca eJobs ce se va desfasura in cadrul Romexpo, Pavilionul Central. In prezent compania are peste 120 de angajati dintre care10% au fost recrutati doar in cursul acestui an.

„Avem in continuare locuri de munca disponibile pe care speram sa le ocupam la Targul eJobs de la Romexpo. Mizam pe forta de munca de calitate ca masura de a face fata unui mediu economic destul de instabil. Ca atare ne-am dezvoltat continuu si am scos pe piata muncii posturi variate – de la functiile entry level la top management in diverse domenii de activitate ale F64: marketing, vanzari, call center, service, contabilitate, achizitii, depozit, logistica, e-commerce, IT etc.”, spune Valentina Cernaianu, HR Manager F64.

Cei care doresc sa inceapa o cariera in cadrul F64 pot aplica in cadrultargului de la Romexpo pentru functii precum: agent call center, tehnician reparatii, consultant vanzari, casier, ospatar in cadrul Cafenelei din cadrul magazinului F64.

Indiferentde functia pentru care opteaza, cei care doresc sa devina angajatii nostri trebuie sa iubeasca fotografia si domeniul de competenta in care doresc sa activeze, sa detina arta orientarii catre client si a calitatii serviciului prestat, sa-si cunoasca foarte bine atributiile si nu in ultimul rand sa se integreze in echipa noastra. La noi, insusiri precum: atitudinea pozitiva, empatia, jovialitatea, munca in echipa si profesionalismul sunt extrem de apreciate”, mai spune Valentina Cernaianu, HR Manager F64.

Pentru job-urile disponibile in cadrul companiei F64 studio pot sa aplice si persoane cu dizabilitati.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *