OMV Station Finder

Clientii fideli OMV au acum la dispozitie o aplicatie dedicata pe iOS si Android in care pot gasi pe harta statiile de alimentare OMV dar si informatii despre acestea. OMV Station Finder este o aplicatie gratuita cu acoperire internationala care are 4 module principale: OMV Around Me (localizeaza statiile de carburant din jurul locatiei actuale), Along My Route (localizeaza statiile de carburant pe ruta de deplasare), My Favorites si Augmented Reality (localizeaza statiile de carburant in directia spre care indreptam camera foto a smartphone-ului).

Sincer sa fiu, mi se pare o aplicatie utila pentru ca ne arata cu destula exactitate unde este urmatoarea statie de carburant OMV in caz ca avem nevoie sa alimentam sau, de ce nu, sa mancam sau sa bem o cafea. Trebuie sa recunosc ca statiile OMV sunt unele dintre preferatele noastre la deplasarile lungi din vacante, tocmai pentru ca avem ocazia sa ne revigoram cu o cafeluta calda, cu un suc rece sau cu o portie calda de mancare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *