Nvidia Shield – Start la precomenzi

Cei de la Nvidia au dat startul la precomenzi pentru consola de gaming Nvidia Shield, bineinteles, momentan numai in SUA. Are un pret de 349 USD si va fi livrata incepand cu luna iunie. Nu aveti voie sa cumparati decat 4 bucati de persoana, ca sa ajunga la toata lumea. ­čśÇ In pret sunt incluse si jocurile Expendable: Rearmed si Sonic 4 Episode II THD.

Este unul dintre cele mai asteptate gadgeturi ale anului, cu un procesor quad-core Nvidia Tegra 4, ecran de 5 inchi cu rezolutie 720p, 2GB RAM, stocare interna de 16GB, Wi-Fi N, Bluetooth 3, GPS si Android Jelly Bean.

Cu ajutorul unei aplicatii aflate inca in stadiu beta, utilizatorii vor putea controla, direct prin intermediul ei, jocurile pe desktop-urile PC cu placa grafica Nvidia GeForce.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *