UE Boom – pentru auditii muzicale oriunde am merge

Nu putini sunt cei care tin pe smartphone sau pe tableta colectiile de muzica pentru a se bucura de ritmurile preferate oriunde s-ar afla. Dupa cum stim deja, sistemele audio incorporate in aceste gadgeturi portabile nu pot oferi o auditie de calitate, ca sa nu mai spun de volumul redarii, asa ca avem nevoie de o pereche de casti sau mai degraba de un sistem audio extern.

Tocmai a fost lansat un astfel de sistem care mi se pare extrem de interesant, tocmai bun de luat in vacante. Vine de la Ultimeate Ears (Logitech), se numeste UE BOOM si este un “social music player” portabil pe care il putem lua cu noi oriunde am merge. Este un sistem stereo care ofera sunet la 360 de grade, se incarca de la baterie (autonomie de 15 ore) si este acoperit cu un finisaj din piele rezistenta la apa si la zgarieturi.

Prin intermediul unei aplicatii speciale (UE BOOM pentru iOS si Android) putem conecta wireless doua astfel de playere simultan pentru a fi utilizate in mod stereo-to-stereo sau stereo stanga/dreapta.

UE BOOM va fi disponibil in magazinele Apple si pe www.ultimateears.com in intreaga Europa incepand de astazi, la un pret recomandat de 199 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “UE Boom – pentru auditii muzicale oriunde am merge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *