Google Nexus 7 – un nou model cu ecran full HD luna viitoare?

Una dintre cele mai misto tablete pe care am avut ocazia sa o utilizez la finele anului trecut a fost modelul cu ecran de 7 inchi Google Nexus 7, made by Asus. O tableta pe care recomandat-o fara urma de indoiala tuturor celor care doreau sa cumpere un astfel de device. Doi dintre ei chiar mi-au multumit ulterior, fiind extrem de multumiti de comportamentul noului lor gadget.

Atunci mi-am dat seama ca tabletele de 7 inchi au viitor. In primul rand ca au un ecran destul de mare pentru o vizualizare confortabila, experienta fiind comparabila cu cea oferita de ecranele de 10 inchi. Plus ca sunt mai compacte si mai ieftine decat suratele lor mai mari, de 10 sau 11.6 inchi. Primul model Google Nexus 7 s-a bucurat si inca se bucura de succes.

Acum zvonurile spun ca de luna viitoare vine si upgrade-ul. Noul model Google Nexus 7 este construita tot de Asus si va avea o rezolutie full HD si o densitate a pixelilor de aprox. 323ppi.  Desi speram sa vina cu noul Tegra 4, se pare ca nu va fi chiar asa, Tegra 3 ramane inca pe pozitie. Din cate am inteles, livrarile au inceput deja.

De-abia astept sa ma joc cu ea…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.