Cu Sony Xperia Z, prin padure

In weekend-ul asta am iesit din Bucuresti pentru o gura (sau doua) de aer proaspat de munte. Prima oprire am facut-o la Gura Diham de unde am urcat catre Poiana Izvoarelor. Un traseu care teoretic trebuia sa dureze 1 ora, maxim 1 ora si un sfert, dar pe care l-am facut in aproximativ doua ore. Deh, ce scrie pe indicatoarele oficiale nu se aplica in cazul meu, o persoana fara antrenament si mai ales cu o statura care ma avantajeaza mai degraba la coborare decat la urcare. ­čśÇ De exemplu, coborarea am facut-o in timpii scrisi pe indicatoare. ­čśÇ Acum cand scriu aceste randuri sunt frant, ma dor toate cele, de la mijloc, trecand pe la genunchi si pana la gambe. Cu un ochi scriu, cu altul ma uit la finala.

Dar, am avut un motiv serios ca sa-mi trag sufletul pe traseu. Ma odihneam jucandu-ma cu smartphone-ul Sony Xperia Z, mai exact realizand poze cu ajutorul lui. Din acest punct de vedere, pot spune ca este un smartphone care se comporta destul de bine, rezultatele fiind chiar reusite, chiar si in conditiile dificile din punct de vedere ale iluminarii din padure, cu multe lumini si umbre. Plus ca are o multime de setari, la fel ca o camera compacta, si ca focalizeaza si declanseaza rapid. Sta foarte bine si la fotografia de tip close-up. Desigur, au mai iesit si rezultate “miscate”, ca doar nu este un DSLR. Cele mai reusite poze, mai jos.

Maine sper sa-l scot pe platou, la soare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Cu Sony Xperia Z, prin padure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *