ATC Chameleon – filmeaza si in fata, si in spate

Tocmai ce am vazut pe internet o interesanta camera de actiune, ATC Chameleon. Ineditul ei il constituie faptul ca are doua lentile care permit filmare actiunii din doua unghiuri diferite. De obicei filmam cu o camera numai ce se intampla intr-o anumita directie, in general in fata. Aceasta camera filmeaza ce se intampla si in directia opusa, in spate de exemplu, iar cele doua inregistrari sunt sincronizate automat si redate in paralel la rezolutie full HD.

Lentilele pot fi ajustate la 180 de grade (nu este prea greu de inteles de ce au denumit-o “cameleon”) si filmeaza la rezolutie 720p. Camera este rezistenta la apa si are un acumulator incorporat cu o autonomie de pana la 2 ore. Mai multe detalii puteti afla de pe pagina oficiala a celor de la Oregon Scientific. Costa aproximativ 170 de Lire Sterline. Avem si un videoclip de prezentare, mai jos.
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *