Instagram is..

Instagram, la inceput doar o simpla aplicatie foto, a devenit acum un adevarat fenomen social, un mod de exprimare si de comunicare prin imagine.

Tocmai ce am vizionat un scurt documentar extrem de interesant, in care cativa dintre pasionatii utilizatori ai acestei retele incearca sa explice ce inseamna Instagram pentru ei.

Ii citez pe autori: “Intr-o cultura bazata din ce in ce mai tare pe tehnologie, Instagram readuce spiritul aventurii, comunitatile si relatiile reale. Cum poate ceva atat de digital sa scoata oamenii din spatele dispozitivelor lor si sa-i readuca in lumea reala, analogica?”

Enjoy…
 

Instagram Is from technopaul productions on Vimeo.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.