Monitor Quad HD – de la Philips

Dupa cum ma asteptam, incep sa apara si monitoarele cu rezolutie Quad HD (adica 4x720p), tocmai buna pentru cei care au nevoie de mai multe ferestre active simultan. A nu se confunda cu Ultra HD sau 4K.

Un astfel de model este marca Philips 272C4QPJKAB, lucreaza pe tehnologie PLS, are o diagonala de 27 inch si o rezolutie de 2560×1440 pixeli. Are functie MultiView care permite redarea continutului din doua surse simultan. La partea de conectica sta foarte bine: are doi conectori DisplayPort, intrari HDMI si DVI, trei porturi USB 3.0 dar si o conexiune Thunderbolt optionala. Are si o camera web de 2.0 megapixeli si un microfon.

Alte detalii tehnice: unghiuri de vizualizare de 178 grade, luminozitate 300 cd/m², contrast dinamic 20.000.000:1, timp de raspuns 6ms.

Monitorul Philips 272C4QPJKAB va fi disponibil in Romania din luna iulie la un pret de 2699 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *