Universuri paralele… Windows si Android (by Asus)

Peste cateva zile incepe Computex Taipei, unul dintre cele mai misto targuri IT&C la care am avut ocazia sa particip, la invitatia celor de la Asus Romania. Dupa cum este de asteptat, cele mai importante firme taiwaneze vor anunta acolo in premiera noi gadget-uri. Asus au inceput deja teasing-ul unui astfel de produs.
 

 
Din cate inteleg, ar putea fi vorba despre un echipament portabil, o tableta chiar, care are dual-boot cu Android si Windows. Poate fi o tableta cu procesor Intel si Android/Windows sau una cu procesor ARM si Android/Windows RT. Desi imi este greu sa accept ca Microsoft sau Google au fost de acord cu o astfel de infratire. Mai sunt cateva zile si vom afla.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Universuri paralele… Windows si Android (by Asus)

 • May 30, 2013 at 7:10 am
  Permalink

  1. daca ma intrebai, aflai
  2. daca veneai pe la mine, il vedeai :)))

  Reply
 • May 30, 2013 at 7:12 am
  Permalink

  ma, din pacate eu nu am timp ca altii sa stau pe drumuri… ca atunci as fi stat numai pe la tine… asta este, pierderea mea ­čśÇ

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *