Asus ridica standardele – monitor de 31.5 inchi cu rezolutie Ultra HD

Deci, primul monitor Ultra HD, cu o rezolutie de 3840×2160 pixeli, vine de la Asus. Si diagonala este impresionanta – 31.5 inchi (80cm), parca ar fi televizor. Acesta foloseste un matrice IGZO de provenienta Sharp din cate se pare.

Conform specificatiilor Asus, PQ321 are o densitate de 140ppi a pixelilor, o luminozitate de 350cd/m2, timp de raspuns de 8ms, unghiuri de vizualizare de 176 grade pe ambele directii. La partea de conectica se lauda cu port DisplayPort, doua HDMI-uri, audio in/out si un sistem audio cu o putere de 2W. Bineinteles, are suport Picture in Picture, pentru vizualizarea simultana a doua surse.

Nu stim pret, nu avem detalii despre disponibilitate.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *