Asus Zenbook Infinity – cat de subtire poate fi un ultrabook?

Astazi cu siguranta este ziua Asus, o multime de stiri legate de noutatile lor de la Computex au aparut pe toate site-urile si blogurile de specialitate. Am vazut pana acum tablete si PC-uri, era timpul si pentru un ultrabook de generatie noua.

Modelul Asus Zenbook Infinity va fi accesorizat cu noua generatie de procesoare Intel Haswell. Impresioneaza si prin grosimea de numai 15.5mm. Din cate am inteles, capacul a fost acoperit cu sticla Gorilla Glass 3, acelasi material fiind utilizat si in jurul tastaturii.

Dintre specificatii amintesc de: ecranul tactil de 13.3 inchi, presupun cu rezolutie full HD, procesoarele Haswell, USB 3.0, microHDMI, mini Display Port si de slotul pentru carduri SDHC.

Din punct de vedere al designului, acuzatiile de asemanare cu MacBook Air ii vor agasa in continuare pe cei de la Asus. Macar l-au facut mai subtire…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *