Transformer Pad Infinity – prima tableta cu Tegra 4 de la Asus

Asus au prezentat cateva gadgeturi interesante astazi la Computex 2013 in Taipei. Primul dintre este tableta Transformer Pad Infinity care are specificatii chiar interesante. In primul rand ca este motorizata de noul procesor Nvidia Tegra 4 tactat la 1.9 Ghz si de un GPU GeForce cu 72 de nuclee. Continuam cu ecranul IPS de 10.1 inchi care are o rezolutie impresionanta, de 2560×1600 pixeli.

Alte specificatii: 2GB memorie RAM, tehnologie USB 3.0, daca nu ma insel este prima tableta cu Android si USB 3.0. Mai trebuie sa mentionez ca are si sistem de andocare cu tastatura si acumulator suplimentar? Nu cred ca mai este nevoie…

Inca nu am aflat pret si disponibilitate.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *