M8, de la AsRock (Computex Taipei 2013)

La COMPUTEX Taipei 2013 este prezentat si mini-pc-ul M8 creat de catre ASRock si DesignWorks USA. Carcasa din aluminiu anodizat si otel arata chiar bine, pare a fi un minisistem de gaming. Laterala semi-transparenta a carcasei este atasata magnetic si ofera o usoara vizibilitate asupra placii de baza si a componentelor. Are si un display OLED pentru verificarea status-ului sistemului fara conectarea la un monitor.

Nu au fost anuntate prea multe specificatii. Le cunoastem doar pe cele legate de conectivitate: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v4.0, chipset audio Creative SoundCore 3D ce ofera suport SBX Pro Studio, Crystal Voice, Scout Mode, EAX 1.0-5.0.

Daca este un sistem de gaming, asa cum zic producatorii, s-ar putea sa fie echipat cu noile APU-uri AMD care au o placa grafica Radeon 8000. Pentru ca nu vad cum ar intra o altfel de placa video pe langa un procesor Intel, intr-o carcasa atat de mica.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *