Excite Pro si Excite Write – tablete performante cu Tegra 4, de la Toshiba

Toshiba anunta o gama noua de tablete cu Android, Excite, compusa din modelele Pro, Write si Pure. Modelele Pro si Write sunt dotate cu noua generatie de procesoare Tegra 4. Write are in plus un DigitizerPen pentru un control mai precis al interfetei si aplicatiilor. De asemenea, ambele modele vor beneficia de husa cu tastatura incorporata, la pachet sau cu posibilitatea achizionarii ulterioare.

Pe scurt, specificatiile sunt urmatoarele: Android 4.2, ecran de 10.1 inchi cu o rezolutie de 2560×1600 pixeli, procesor Nvidia Tegra 4, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16/32GB, slot cu suport microSDXC, Wi-Fi AC, optional 3G/LTE (la modelele de 32GB), camera de 8 Mpix. Tableta are o grosime de 10.5mm si cantareste 632 grame, cu husa greutatea crescand pana la 1.1Kg. Versiunea Write, cu DigitizerPen, vine insotita de aplicatiile TruNote si TruCapture.

Ce sa mai, specificatii de top cu care vom putea accesa orice aplicatie de Android, chiar si pe cele multimedia HD sau de gaming.

Tabletele Toshiba vor fi disponibile din vara in Europa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *