Smartweb, conferinta internationala de web design, la Bucuresti

Pe 24 septembrie se va desfasura la Bucuresti evenimentul Smartweb, o conferinta de web design facuta dupa standarde europene. Este un eveniment regional, facut pentru Europa de Est, la standarde internationale.

Smartweb este dedicata celor care vor sa fie la curent cu ce e mai nou in domeniu. Participantii vor avea ocazia sa afle cele mai noi informatii despre tendintele, oportunitatile si provocarile industriei de web design, in cadrul unor sesiuni extinse si intensive alaturi de specialistii invitati. Printre temele ce vor fi abordate se regasesc: Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, CSS, User Experience.

La eveniment vor participa specialisti internationali din domeniu, printre care: Jonathan Snook, detinator al blogului Snook.ca si co-autor a doua carti despre CSS si DOM Scripting; Vitaly Friedman, co-fondator Smashing Magazine, revista online dedicata design-ului si dezvoltatorilor web; Carl Smith, fondator si detinator al companiei nGen Works; Bruce Lawson, posesor al blogului brucelawson.co.uk si co-autor al cartii „Introducing HTML5”; Peter Gasston autor a doua carti despre CSS3 si Modern Web; Vasilis Dimos Head of UX/U in cadrul companiei Skroutz S.A si Radu Chelariu, Art Director in cadrul companiei Busteco Global Brain.

Din cate am inteles, acum exista o oferta speciala care va expira dupa primele 50 de bilete vandute.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *