Olympus E-P5, prezentata oficial in Romania

Meseriasa Olympus E-P5 de care va povesteam acum cateva saptamani a fost prezentata oficial astazi si in Romania. Din pacate nu am putut ajunge la eveniment dar sper sa am ocazia unei intalniri in viitorul apropiat. Impresii de la fata locului gasiti la Dan Dragomir.

Din punctul meu de vedere, este una dintre camerele cele mai atragatoare la ora actuala, atat din punct de vedere al aspectului cat si al performantelor foto-video.

In primul rand ca arata foarte bine, fiind copiata practic dupa un model Pen-F cu film care se bucura de popularitate acum 50 de ani. Apoi mosteneste ADN-ul OM-D E-M5, avand acelasi senzor, procesor si sistem de stabilizare pe 5 axe. Deci, ma astept la un comportament exemplar, cel putin la acelasi nivel ca al modelului E-PL5.

Impreuna cu un obiectiv 14-42mm va costa aproximativ 5000 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *