rss feeder direct in facebook? cum ar fi?

Toti amatorii de bloguri si stiri, in special cei ce foloseau rss feeder-ul google, sunt in oarece impas acum, tinand cont ca acesta va fi oprit pe 1 iulie. Unii au trecut deja la alte aplicatii, numele cel mai uzitat la ora actuala fiind feedly.com, altii, printre care ma aflu si eu, inca nu au facut alegerea. Sincer sa fiu, tot sper ca google sa se razgandeasca in ultimul minut si sa lase acest serviciu in continuare. Functioneaza destul de bine, are o interfata ergonomica, usor de parcurs, personal nu am nevoie de altceva.

Iata ca am citit un zvon interesant pe internet, chiar acum cateva minute. Acesta spune ca facebook ar putea lansa un astfel de serviciu pe 20 iunie, peste numai cateva zile. Adica inainte de oprirea google reader. O miscare interesanta din partea facebook. Acum sa vedem daca este adevarat si, daca asa este, sa vedem cat de bine functioneaza.

Oricum majoritatea prietenilor mei virtuali folosesc facebook-ul pentru a-si promova articolele, chiar il consideram, mai in gluma mai in serios, al doilea rss feeder. Asa ca mi-ar fi mult mai usor si mai simplu sa am in aceeasi fereastra si fluxurile de stiri care ma intereseaza.

Deci, cum ar fi? Sincer sa fiu, ar fi unul dintre pasii prin care facebook mi-ar capta din nou atentia. Pentru ca recunosc ca mi-am mai pierdut din interesul fata de aceasta retea de socializare, nu mai este ca la inceput.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *