TP Vision au prezentat in Romania gama de televizoare Philips pe 2013

TP Vision au prezentat in aceasta seara in Romania gama de televizoare Philips pe anul 2013. Mentionez ca TP Vision Romania este o companie recent infiintata si care se ocupa exclusiv de televizoarele Philips, nu si de gama de monitoare cu acelasi brand.

Gazde ne-au fost Bogdan Blinda, Country Leader TP Vision Romania, si Sebastian De Lazerro, Senior Marketing Specialist TP Vision,  care ne-au povestit cateva amanunte atat despre activitatea companiei cat si despre noile produse.

Din cate am inteles, TP Vision s-a clasat pe locul 3 anul trecut in Romania, cu o cota de piata de 10%. Trebuie spus ca piata romaneasca a insemnat in 2012 cam 700.000 de unitati LCD&LED vandute, totul la o valoare de aproximativ 1 miliard de Lei. Anul acesta spera sa se mentina pe locul 3 si sa atinga o cota de piata de 15%. Cel mai scump model Philips pe 2013 va costa aproximativ 14.000 Lei.

Gama de televizoare Philips cuprinde modele de la seria 3000 (non-smart) si pana la varfurile de gama ale seriilor 7000/8000 si recent lansatei Design Line.

In continuare Philips pune accent pe tehnologia Ambilight care echipeaza mai nou si televizoarele seriei 5000, disponibile la preturi in jurul a 2800 Lei. Ambilight asigura atat o experienta vizuala superioara cat si confortul necesar ochilor la vizualizarea pe intuneric.

De asemenea, televizoarele Philips premium au tehnologie 3D. Sunt modele atat cu tehnologie pasiva cat si cu cea activa, dupa preferinte. Televizoarele Smart Philips au procesoare dual-core iar seria 8000 include solutii de conectare wireless Miracast ce permite redarea continutului multimedia de pe orice dispozitiv portabil compatibil.

Televizoarele din seriile 7000, 8000 si Design Line pot fi manevrate prin intermediul unei telecomenzi inteligente, cu pointer si tastatura qwerty. De asemenea, seriile 7000 si 8000 au camera web pentru skype integrata in rama inferioara.

Cel mai misto model este cel Design Line, un smart TV de 55 inchi acoperit total cu sticla. Fitza maxima! In pretul de 14000 Lei sunt incluse si transportul si montajul. Dar nici celelalte televizoare premium nu sunt mai prejos, chiar mi-au placut foarte tare cum arata, nu m-ar deranja deloc sa am asa ceva in sufragerie. 😀

Oficialii TP Vision au promis ca utilizatorii de Smat TV-uri Philips vor beneficia incepand cu anul acesta de servicii video-on-demand localizate pentru Romania. S-au vehiculat numele celor de la Voyo si de la SeeNow, dupa cum ne asteptam de altfel. Netflix este departe inca de Romania, acest serviciu atat de popular in SUA dar si in alte tari europene avand nevoie de suport din partea companiilor de cablu.

Televizoare 4K de la Philips vom vedea pesemne la IFA Berlin 2013, peste numai 2 luni adica. Sebastian chiar ne-a promis o surpriza si mai mare la IFA Berlin. Asteptam cu nerabdare.

Alte cateva imagini de la fata locului, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *