Astazi a fost imblanzita Scorpia, pardon, Vipera

Allview au lansat astazi smartphone-ul dual-sim V1 Viper, cel mai subtire smartphone al lor, cu o grosime de 7.9 mm. Acesta are un pret de 1300 Lei.

V1 Viper este dotat cu un procesor quad-core tactat la 1.2 GHZ, 1GB memorie RAM, un ecran IPS OGS Gorilla Glass cu o diagonala de 4.7 inchi si o rezolutie de 1280×720 pixeli (~312ppi), o camera de 8Mpix care filmeaza full HD si un acumulator de 1800mAh.

Specificatiile suna bine, din reactiile celor prezenti as spune ca este un smartphone reusit. Ramane numai sa confirme, sper sa aiba un comportament demn de numele pe care il poarta, unul care ridica pretentii de altfel.

Cand dai un astfel de nume unui echipament sau cand il declari “ipad killer” (cum este cazul altui “importator” autohton), acel produs trebuie sa fie ireprosabil din punctul meu de vedere, altfel toate apelativele pompoase si declaratiile rasunatoare nu eu nicio insemnatate, ba din contra, intra in sfera ridicolului. Tocmai de aceea, sper ca Allview V1 Viper sa-si merite numele.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *