Deci, este adevarat: Samsung au lansat prima camera mirrorless cu Android

Deci pozele pe care le-am vazut saptamana trecuta erau pe cat se poate de adevarate. Prima camera mirrorless cu sistem de operare Android tocmai ce a fost prezentata lumii. Pare ca Samsung nu se mai opreste si lanseaza pe banda rulanta gadget-uri care de care mai misto si mai interesante. R&D-ul lor lucreaza intr-un ritm indracit.

La specificatiile foto este extrem de asemanatoare modelului NX300 pe care am avut deja ocazia sa o utilizez. Galaxy NX are un senzor APS-C de 20.3 megapixeli, sensibilitate ISO de pana in 25600, trage RAW si full HD, are un sistem hibrid de autofocus si fotografiaza in rafala cu o viteza de 8.6cps.

Legat de specificatiile “smart”, se lauda cu un imens ecran de 4.8 inchi, un procesor quad-core la 1.6Ghz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16 gigei expandabila prin carduri microSDXC de pana in 64GB, conexiune 3G/LTE si Android 4.2 Jelly Bean.

Va avea un pret de aproximativ 1300 USD. Ce sa mai, o astept cu nerabdare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *