De vacanta, Festivitati in Saint Michael

Va spuneam ca ieri am nimerit in timpul unor festivitati ale orasului Saint Michael. Am prins marsul fanfarei si al garzii de onoare. In fruntea paradei marsaluia o figurina inalta de 4.5 metri care il reprezenta pe Samson imbracat in uniforma de legionar roman.

S-au rostit si niste discursuri, bineinteles ca nu am priceput o iota, da’ lumea parea incantata. ­čśÇ Punctul culminant a fost cand gigantul Samson a dansat pe muzica de vals. Si a asta nu a fost tot, la final garda de onoare a tras o salva asurzitoate in aer cu pustile din dotare, spre disperarea catorva bebelusi prezenti in public.

Cateva imagini mai jos.

Pe urmatoarea pagina avem si niste videoclipuri, mult mai interesante.

Marsul prin oras.
 

 

Samson danseaza vals.

Sfarsitul festivitatilor, Samson pleaca.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *