De vacanta – Saint Michael Im Lungau

Nu stiu altii cum sunt dar noi preferam sa ne petrecem vacantele de vara in racoarea muntilor. Daca se poate in Alpi, cu atat mai bine. Anul acesta suntem in Landul Salzburg, mai exact in apropierea oraselului Saint Michael im Lungau. Din punctul meu de vedere, Austria este una dintre cele mai frumoase tari din Europa si din lume, unde iti poti petrece o vacanta foarte frumoasa, atat vara cat si iarna. Asa ca, ori de cate ori putem, incercam sa evadam cateva zile pe aici, de fiecare data in alt loc daca este posibil. Anul acesta am ales landul Salzburg in primul rand pentru ca avem la dispozitie o multime de locuri frumoase de vizitat.

Ieri am ajuns, dupa ce am petrecut o noapte la granita dintre Ungaria si Austria la hotel Paprika Csarda, unde se mananca foarte bine.

Aici ne-am cazat la hotelul Sonnalm, undeva sus in munti. Apoi, pentru cateva ore, am coborat la o plimbare prin orasel. Spre norocul nostru am prins chiar un eveniment local cu fanfara si tot tacamul. Despre el, intr-o postare ulterioara.

Nu am avut chef sa scot aparatul foto ieri, eram prea obosit dupa orele lungi de condus. Toate pozele si filmarile le-am facut cu smartphone-ul Samsung Galaxy S4 pe care il port cu mine in aceasta vacanta. Cum s-a descurcat si ce iesit, in trei galerii pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “De vacanta – Saint Michael Im Lungau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *