De vacanta: Tamsweg, de sus

In timp ce ne deplasam intre doua puncte turistice am zarit in apropierea orasului Tamsweg o frumoasa biserica fortificata asezata sus de tot pe colina unui munte. Nu am stat pe ganduri si am parasit drumul principal indreptandu-ne catre ea. Am aflat ca este biserica Sf. Leonhard, constructie ce isi are originile de prin anul 1421. Ne-am plimbat putin in jurul ei, chiar si in interior, unde am admirat o imensa orga.

Acolo sus erau amenajate locuri cu bancute pentru a putea admira in liniste frumoasa panorama a orasului Tamsweg si a muntilor ce il inconjoara. Am stat, am admirat, ne-am bucurat de priveliste, am tras niste poze.

Cateva imagini cu orasul si cu biserica, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *