De vacanta: Retro-mobil sau cum te face pasiunea sa inghesui 170 de masini si motociclete intr-un subsol de hotel

Prin Austria si Bavaria am intalnit o multime de expozitii particulare, unele dintre ele amenajate chiar in casele posesorilor. Trecand prin Kaprun am mers si la expozitia particulara de masini de epoca si motociclete Votter despre care aflasem de pe internet. Cum sunt nebun dupa masinile retro, trebuia neaparat sa trec pe acolo. Biletul de intrare pentru toti trei a costat 15 Euro.

Practic, in subsolul hotelului al carui proprietar este, domnul Votter a inghesuit pe unde a putut cam 170 de masini de epoca, motociclete sau  masini agricole. Din cate am inteles majoritatea sunt inca in stare de functionare.

Cel mai mult mi-au placut un Volkswagen Karmann & Ghia Coupe, un Porsche 356B si unul 356A aflat inca in proces de restaurare, un BMW 700 Coupe, un DKW (Auto Union – Audi) 1000s si unul F12 Roadster, BMW-urile Isetta, um Messerschmitt KR200 si un Volvo P1800. Bineinteles, si toate broscutele. Cred ca frumoaselor masini de epoca le-ar fi stat mult mai bine intr-un spatiu mai generos, pentru a fi admirate din toate unghiurile.

Mai sunt si alte exponate interesante, va las sa le descoperiti pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “De vacanta: Retro-mobil sau cum te face pasiunea sa inghesui 170 de masini si motociclete intr-un subsol de hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published.