De vacanta: la Capela Indragostitilor

Alaltaieri, dupa ce am urcat pe Aineck, am coborat in statiune tot cu telescaunul. In paranteza fiind spus, eu as fi coborat pe jos dar lui pustiulica i-a placut atat de tare experienta cu telescaunul incat a insistat sa ne intoarcem tot asa.

Cum nu eram destul de obositi cand am ajuns in statiune (Katschberg), ne-am zis sa facem si un traseu pe versantul opus lui Aineck, catre Capela Indragostitilor. Am luat-o la pas pe o panta destul de molcoma, timp de aproape 1 ora. Din loc in loc am intalnit tot felul de amenajari dedicate indragostitilor de toate varstele, pe care le puteti vedea si voi in galeria foto. Normal, nici vacutele nu au lipsit din peisaj. Sus am gasit o bisericuta in toata regula si in care se oficiaza casatorii.

Imagini din prea romanticul traseu in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *